Gemensamma rabatter

Dessa rabatter gäller för alla ungdomar i hela Sverige som skrivit kontrakt för drogfrihet genom kontraktsmetoden AVSTOD.

Utöver de gemensamma rabatterna kan varje enskild skola/fritidsverksamhet som använder AVSTOD ha egna rabatter och förmåner i sitt lokalområde. För mer information om detta, kontakta din skola eller fritidsverksamhet.

För att öka antalet gemensamma rabatter vill vi gärna att ni frågar era lokala sponsorer om de vill bli rikstäckande och då kunna nyttjas av alla kontraktsskrivande ungdomar. Meddela i så fall paulina@kontraktsmetoden.se så lägger vi upp det här på hemsidan.

Hur får jag tillgång till rabatterna?

Rabatterna gäller dig som har skrivit kontrakt för drogfrihet genom AVSTOD. Detta görs via din skola eller förenings-/fritidsverksamhet.

Har du inget kontrakt?
  • Om din skola redan bedriver kontraktsmetoden AVSTOD, prata med dem och tala om att du vill skriva kontrakt för drogfrihet.

 

  • Om din skola inte bedriver AVSTOD, prata med en vuxen på skolan. Be dem klicka in på avstod.se och kontakta Bitte eller Paulina för information. För kontaktuppgifter klicka här

10% på Eurosko i Hässleholm

Få 10% rabatt på ordinarie priser.

Stortorget 1
28131, Hässleholm
464 518 5200

50 kr rabatt på klippning

hässleholmsvägen 5

Ring och boka! 0704748875

Hair & Style Vittsjö

10% på Cronerts Guld

Få 10% rabatt på hela sortimentet.

30% på klippning 

Unna dig ett besök hos Studio Capelli i Kristianstad och spara hela 30% på klippning!

Gratis inträde på fotboll i Skåne

Fotboll upplevs bäst live! Se svensk damfotboll på högsta nivå helt gratis. Alla ungdomar som skrivit kontrakt för drogfrihet med AVSTOD kommer in gratis på både Vittsjö GIKs och Kristianstads DFFs hemmamatcher.

Upplev en härlig fotbollsatmosfär med trumor och hejaropp från läktarna. Kanske är det du som tar ton nästa gång hejaramsorna drar igång!

Vittsjö GIK Hässleholm

Kristianstads DFF